UNPR doreşte subvenţionarea alimentelor de bază pentru pensionari

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, luni, că în şedinţa coaliţiei de guvernare s-a discutat "generic" despre instituirea până în toamnă a unui "coş al pensionarilor", o subvenţionare a produselor alimentare de bază pentru aceştia.

393 afișări
Imaginea articolului UNPR doreşte subvenţionarea alimentelor de bază pentru pensionari

UNPR doreşte subvenţionarea alimentelor de bază pentru pensionari (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"E doar o discuţie generală cu privire la un sprijin pentru pensionari în dorinţa de a putea asigura achiziţionarea unor produse alimentare de bază la preţuri mult mai mici decât cele de pe raft. Da, a fost o discuţie în legătură cu posibilitatea de a sprijini pensionarii, în principal pe cei cu venituri mici, de a achiziţiona aceste produse. Lucrăm la un poroiect în sensul ăsta", a declarat Marian Sârbu.

Liderul UNPR a mai spus că va fi nevoie de un act normativ.

"S-a discutat în mod generic despre o astfel de posibilitate. Dacă se va materializa, relativ repede. Nu e nevoie de nişte perioade lungi de timp pentru acest lucru. Cred că începutul toamnei septembrie - octombrie", a mai spus Marian Sârbu, răspunzând unei întrebări referitoare la termenul de implementare a acestui "coş al pensionarilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici