Unui şofer i-a fost suspendat permisul de conducere de patru ori într-o singură zi

Poliţiştii rutieri au depistat, sâmbătă, pe DN2, în judeţul Neamţ un bărbat care a încălcat de patru ori limita legală de viteză, acesta fiind amendat cu 1.305 lei, şi fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru fiecare abatere în parte .

10963 afișări
Imaginea articolului Unui şofer i-a fost suspendat permisul de conducere de patru ori într-o singură zi

Unui şofer i-a fost suspendat permisul de conducere de patru ori într-o singură zi

"La data de 18 februarie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au depistat un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Dorohoi, judeţul Botoşani, care conducea cu viteză excesivă. Astfel, acesta a fost înregistrat de aparatul radar, pe D.N. 2, în judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localităţii Horia, cu 215 km/h, în afara localităţii Secuienii Noi şi cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile", transmite Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici