Video UPDATE: Pasagerii autocarului implicat în accidentul din Ungaria, cazaţi la un hotel din Arad (VIDEO)

Pasagerii autocarului implicat în accidentul din Ungaria au fost cazaţi, joi seară, la un hotel din municipiul Arad, până vineri la amiază, când două autocare vor veni pentru a-i duce la Praga, destinaţia lor iniţială, sau în localităţile de domiciliu din ţară.

2 afișări

Cei 24 de pasageri care au intrat în România în jurul orei 19.30 cu un autocar Atlassib nu au mai fost duşi la autogara din Arad, cum se anunţase iniţial, ci direct la un hotel, unde sunt cazaţi peste noapte.

În declaraţii date presei la hotel, o parte dintre pasageri s-au arătat nemulţumiţi că au fost aduşi din nou în ţară ca să plece pe acelaşi traseu vineri. Jumătate dintre ei spun că vor să-şi continue drumul spre Praga pentru că lucrează acolo în construcţii şi nu-şi pot permite să piardă şansa de a câştiga mai mulţi bani decât în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici