Urmările tornadei din Călăraşi: Peste 400 de familii au rămas fără curent electric

Peste 400 de familii din judeţul Călăraşi nu au curent electric, miercuri, după tornada care s-a produs marţi seara, în zona Drajna – Dragalina.

1385 afișări
Imaginea articolului Urmările tornadei din Călăraşi: Peste 400 de familii au rămas fără curent electric

Urmările tornadei din Călăraşi: Peste 400 de familii au rămas fără curent electric

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis că miercuri dimineaţa, 447 de abonaţi din 7 localităţi din judeţul Călăraşi nu au curent electric.

Este vorba de oraşul Călăraşi şi localităţile Dragalina, Grădiştea, Jegălia, Modelu, Perişoru şi Roseti, unde sunt semnalate probleme.

Echipe specializate se afla in teren pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp.

O tornadă impresionantă a fost filmată, marţi, de mai mulţi şoferi în zona localităţii Drajna din judeţul Călăraşi, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici