Urmărire ca-n filme pe străzile din Năvodari. Un tânăr de 18 ani, fără permis, a gonit cu 138 km/h

Un şofer în vârstă de 18 ani care a condus, fără permis, cu 138 km/h şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor a fost urmărit 2 kilometri de maşinile Poliţiei pe străzile din Năvodari. Tânărul a fost blocat când încerca să fugă din maşină.

339 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca-n filme pe străzile din Năvodari. Un tânăr de 18 ani, fără permis, a gonit cu 138 km/h

Urmărire ca-n filme pe străzile din Năvodari. Un tânăr de 18 ani, fără permis, a gonit cu 138 km/h

Poliţiştii din oraşul Năvodari au prins luni un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un autoturism, pe drumul judeţean 226, dinspre comuna Corbu către oraşul Năvodari, fiind înregistrat, de aparatul radar, cu viteza de 138 km/h, în oraşul Năvodari.

Poliţiştii au încercat să-l oprească, moment în care şoferul şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii l-au urmărit, folosind semnalele acustice şi luminoase pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri.

La un moment dat, tânărul a virat către stânga, în spatele unei staţii de alimentare cu carburant, cu intenţia de a fugi.

Poliţiştii au blocat ieşirea tânărului din vehicul, cu autospeciala, acesta fiind încătuşat şi condus la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici