Urmărit general pentru furt, reţinut după ce a făcut scandal în Centrul Vechi din Capitală

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, urmărit general pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost reţinut în Centrul Vechi de către agenţii din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, în timp ce executau misiuni de patrulare.

204 afișări
Imaginea articolului Urmărit general pentru furt, reţinut după ce a făcut scandal în Centrul Vechi din Capitală

Urmărit general pentru furt, reţinut după ce a făcut scandal în Centrul Vechi din Capitală

Iniţial bărbatul a fost identificat de agenţi după ce iscase, alături de o altă persoană, un scandal pe o stradă. Ulterior, echipajul de poliţie a constatat că bărbatul trebuie să execute un mandat de arestare.

"În timp ce interveneau pentru aplanarea unui conflict ce izbucnise între două persoane pe strada Covaci, poliţiştii locali au constatat, cu ocazia identificării, că unul dintre cei care deranjau liniştea publica se sustrăgea de la executarea unui mandat de arestare preventivă de 30 de zile emis pe numele său", informează Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Cercetat pentru furt, bărbatul a fost predat lucrătorilor Biroului Urmăriri din cadrul Poliţiei Nationale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici