Vacanţa de după vacanţă: acum şi cu 50% mai ieftină!

Fie că nu ai avut destui bani să pleci în vacanţă de sărbători, fie că ai vrut să eviţi aglomeraţia din staţiunile montane, hotelierii au oferte avantajoase şi după perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Paradoxal, preţul vacanţei poate scădea şi la jumătate faţă de luna decembrie, unde mai pui şi faptul că acum ai de unde alege şi nu eşti presat de timp sau de vreo sărbătoare!

16 afișări
Imaginea articolului Vacanţa de după vacanţă: acum şi cu 50% mai ieftină!

Vacanţa de după vacanţă: acum şi cu 50% mai ieftină! (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Ski, telescaun şi voie bună sau poate ai prefera să vizitezi Parisul sau Londra! Orice ai alege, operatorii de turism au oferta avantajoasă pentru tine.

În plus, costul unei vacanţe în ianuarie sau februarie este considerabil mai mic faţă de una în preajma sărbătorilor de iarnă.

Astfel, dacă vrei să vezi ceţoasa Londra, atunci vei scoate din buzunar doar 146 de euro pentru trei nopţi de cazare, cu transport inclus, în perioada 11-14 februarie.

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţă de după sărbători pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici