Vacanţele 3 în 1. Cum să vezi mai multe destinaţii într-un circuit

Românii care-şi doresc o vacanţă în care să vadă locuri cât mai multe şi cât mai diverse aleg circuitele create de agenţiile de turism.

18 afișări
Imaginea articolului Vacanţele 3 în 1. Cum să vezi mai multe destinaţii într-un circuit

Vacanţele 3 în 1. Cum să vezi mai multe destinaţii într-un circuit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vacanţa pe cont propriu poate fi o soluţie, dar dacă vrei să scapi de bătăile de cap pe care ţi le aduce creionarea unui traseu şi găsirea celor mai bune oferte de cazare, poţi alege un circuit turistic în cadrul căruia poţi vizita două sau trei oraşe. O motivaţie o reprezintă nu doar preţul, "mult mai bun decât dacă ai încerca să refaci traseul pe cont propriu", după cum afirmă Traian Bădulescu, purtător de cuvânt al ANAT, ci şi posibilitatea de a asimila mult mai multe experienţe vizuale şi culturale.

Citeşte mai multe despre circuitele create de agenţiile de turism pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici