Valiză suspectă găsită pe scările unei clădiri unde se află instituţii publice, detonată la Piteşti

Poliţiştii din Piteşti au fost alertaţi, miercuri dimineaţă, că pe scările unei clădiri în care funcţionează instituţii publice se află o valiză suspectă, specialiştii care au ridicat şi detonat în siguranţă valiza constatând că în urma exploziei din valiză au ieşit câţiva bureţi.

600 afișări
Imaginea articolului Valiză suspectă găsită pe scările unei clădiri unde se află instituţii publice, detonată la Piteşti

Valiză suspectă găsită pe scările unei clădiri unde se află instituţii publice, detonată la Piteşti (Imagine: Diana Iurkiewicz/ Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, pirotehnicienii au fost anunţaţi, miercuri dimineaţă, despre faptul că pe scările unui imobil din centrul municipiului Piteşti, imobil în care funcţionează serviciul de Evidenţa Persoanelor şi Serviciul de Înmatriculări auto şi permise de Conducere, se află abandonată o valiză suspectă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii au izolat zona şi au făcut un cordon de protecţie, iar Grupa Pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a ridicat valiza.

După ce au detonat-o în condiţii de siguranţă, specialiştii au constatat că din aceasta au ieşit câţiva bureţi, posibil de sub căptuşeală, au precizat sursele citate.

Activitatea celor două instituţii publice a fost reluată în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici