Varianta 45 pentru penultima zi a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă

Candidaţii la a doua sesiune a examenului de bacalaureat au de rezolvat, marţi, proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării - scrisă sau practică - pentru care a fost extras subiectul 45.

6 afișări
Imaginea articolului Varianta 45 pentru penultima zi a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă

Varianta 45 pentru penultima zi a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă

Pentru ziua de marţi sunt 21 de discipline cu 81 de programe. Tot marţi sunt organizate şi probele practice pentru liceele vocaţionale.

Examenul se termină miercuri cu o probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare (scrisă sau practică).

Rezultatele la probele scrise vor fi afişate în 31 august (până la orele 16.00), iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. În 1-2 septembrie vor fi rezolvate contestaţiile, astfel ca în 3 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici