Variante de petrecere a zilei de 1 mai

Sâmbătă se sărbătoreşte Ziua internaţională a Muncii prin relaxare. Cum de 1 mai grătarul e nelipsit din tradiţia românilor, apropo.ro vă invită să alegeţi VIP-ul cu care aţi vrea să mergeţi la un grătar.

128 afișări
Imaginea articolului Variante de petrecere a zilei de 1 mai

Variante de petrecere a zilei de 1 mai (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

În România, Ziua internaţională a Muncii a fost sărbătorită pentru prima dată de către mişcarea socialistă în 1890. În perioada regimului comunist, de 1 Mai autorităţile organizau manifestaţii uriaşe pe marile bulevarde, coloanele de muncitori în ţinute festive fiind nevoite să scandeze lozinci şi să poarte pancarte uriaşe.

Citeşte mai multe despre variantele de petrecere a zilei de 1 mai pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici