Vasile Alicsandri, desemnat preşedinte al BEC la europarlamentare

Magistratul Vasile Alicsandri, judecător la Secţia Penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost ales, prin vot secret, preşedintele Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009.

100 afișări
Imaginea articolului Vasile Alicsandri, desemnat preşedinte al BEC la europarlamentare

Vasile Alicsandri, desemnat preşedinte al BEC la europarlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Locţiitor al său a fost desemnată Simona Marcu de la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a desemnat, joi, prin tragere la sorţi, pe cei cinci judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009.

Cei cinci judecători de la instanţa supremă au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi, de Colegiul de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Aceştia sunt Vasile Alicsandri, judecător la Secţia Penală, Georgeta Teodorescu, de la Secţia Comercială, Ioana Iacob şi Simona Marcu, ambele de la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, şi Dragoş Bărcănescu, de la Secţia Civilă şi de Proprietate Intelectuală.

Guvernul a decis, săptămâna trecută, ca alegerile pentru Parlamentul European să fie organizate în 7 iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici