Vaslui: Tânăr înjunghiat mortal, pe stradă, de un alt tânăr, în urma unui conflict

Un tânăr de 26 de ani din judeţul Vaslui a fost înjunghiat mortal, vineri, pe stradă, de un alt tânăr, de 23 de ani, în urma unui conflict izbucnit între cei doi după ce au jucat fotbal împreună, agresorul fiind iniţial lovit cu un lemn în cap de către victimă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

216 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Tânăr înjunghiat mortal, pe stradă, de un alt tânăr, în urma unui conflict

Vaslui: Tânăr înjunghiat mortal, pe stradă, de un alt tânăr, în urma unui conflict (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor vasluieni, conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit pe o stradă din localitatea Sofroneşti, în faţa unui magazin, după ce aceştia au jucat fotbal împreună.

Martorii la incident susţin că vasluianul de 26 de ani ar fi fost primul care l-a lovit pe tânărul de 23 de ani, cu o bucată de lemn. Ulterior, acesta din urmă a mers acasă, de unde a luat un cuţit, apoi s-a întors la magazin, unde l-a înjunghiat în inimă pe bărbatul de 26 de ani.

”Cercetările la faţa locului sunt în plină desfăşurare astfel încât nu pot fi oferite mai multe informaţii. Suspectul nu a fost audiat, fiind la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat, vineri seara, procurorul de caz Alice Ruja.

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a tânărului de 23 de ani, anchetatorii vor dispune şi o măsură preventivă faţă de acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici