Vecinii i-au spart uşa minsitrului Adomniţei, ca să oprească o inundaţie

Uşa de la apartamentul din Iaşi al ministrul Educaţiei Cristian Adomniţei a fost spartă, marţi după-amiază, de vecinii acestuia care au vrut să oprească o inundaţie ce a pornit din casa demnitarului şi a afectat patru paliere, provocînd igrasie şi arzînd instalaţii electrice.

1 afișare
Imaginea articolului Vecinii i-au spart uşa minsitrului Adomniţei, ca să oprească o inundaţie

Vecinii i-au spart uşa minsitrului Adomniţei, ca să oprească o inundaţie

Inundaţia pare să fi fost provocată din neglijenţa echipei de constructori care renovează apartamentul ministrului Adomniţei. Alarmaţi, vecinii au chemat un poliţist şi, în prezenţa lui, au forţat broasca de la uşa ministrului, au intrat în apartament şi au oprit apa.

Unii dintre vecinii ministrului se plâng că după o vară întreagă de zgomot şi praf, acum din apartamentul lui Adomniţei a venit potopul peste ei.

"Ne-a ajuns pînă în gît. Toată vara muncitorii au sfredelit, au făcut praf şi mizerie, au cărat moloz cu ascensorul. Acum, cu inundaţia, mi-au prăjit toată instalaţia electrică din baie. Poate trece moţiunea aia (moţiunea de cenzură, n.r.), să-l dea jos de la minister, să se întoarcă la Iaşi, să dau cu ochii de el şi să-l iau la rost", a declarat una dintre vecinele ministrului Adomniţei.

Ministrul Cristian Adomniţei şi-a cumpărat, în urmă cu un an, apartamentul cu 4 camere situat la etajul 8 al unui bloc din cartierul ieşean CUG. De atunci, ministrul a fost văzut foarte rar prin bloc de către vecinii săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici