Vezi aici cât te costă să îţi construieşti o casă

Construcţia unei case la standard medii de calitate a ajuns, în prezent, la un cost mediu de 400 euro pe metru pătrat, faţă de peste 600 de euro, cât era în anii trecuţi, potrivit datelor Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii (ARACO).

420 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cât te costă să îţi construieşti o casă

Vezi aici cât te costă să îţi construieşti o casă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Costul de 400 de euro pe metrul pătrat construit are la bază un preţ pentru caramidă care a scăzut anul trecut cu 10%, unul pentru ciment - redus cu 5-10%.

În cazul BCA, preţul este mai mic cu 15-18% decât era, de exemplu, în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici