Vezi aici stenograme din dosarul şefului CJ Argeş. Nicolescu îi cere "pachete" lui Penescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Nicolescu Constantin, arestat joi seara pentru 29 de zile, este acuzat de procurorii DNA, printre altele, de luare de mită. Nicolăescu ar fi primit mită 66.000 de lei de la Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş. În schimb, Consiliul Judeţean Argeş a achiziţionat bunuri de la firma lui Penescu.

116 afișări
Imaginea articolului Vezi aici stenograme din dosarul şefului CJ Argeş. Nicolescu îi cere "pachete" lui Penescu

SVezi aici stenograme din dosarul şefului CJ Argeş. Nicolescu îi cere "pachete" lui Penescu (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Procurorii DNA au depus la dosarul acestui caz mai multe stenograme ale unor interceptări telefonice. Una dintre stenograme reflectă o discuţie dintre Nicolaescu şi Penescu, purtată în decembrie 2007.

Nicolescu Constantin: Noroc boierule!

Penescu Cornel: Trăiţi, v-am sunat şi eu....

Nicolescu Constantin: Te-a căutat dacă...Da, te-am căutat să te întreb dacă poţi să mă ajuţi şi pe mine cu ceva suplimente la povestea asta, ce am cumpărat. Sau nu ?

Citeşte mai multe despre stenogramele din dosarul Nicolescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici