Vezi ce companii fac recrutări la târgul Angajatori de Top. Oferta este de peste 2.250 de joburi

Aproape o sută de companii au dat vineri startul recrutărilor de joburi pentru tineri la târgul Angajatori de Top din Bucureşti, care îşi va închide porţile sâmbătă după-amiază. Firmele participante au peste 2.250 de posturi adresate profesionştilor cu experienţă, dar şi absolvenţilor de facultate, studenţilor şi masteranzilor.

34 afișări
Imaginea articolului Vezi ce companii fac recrutări la târgul Angajatori de Top. Oferta este de peste 2.250 de joburi

Vezi ce companii fac recrutări la târgul Angajatori de Top. Oferta este de peste 2.250 de joburi (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Oferta este generoasă, aproape dublă faţă de cea din primăvara anului 2010 şi comparabilă cu cea din 2007 , spune Dragoş Gheban, business partener la Catalyst Solutions, organizatorul evenimentului.

"Sunt veşti bune, care arată că economia dă semne de revenire", spune el. În plus, în cele două zile ale târgului de carieră vor fi lansate 30 - 40 de programe de internship pentru tineri, fiecare cu câte aproximativ şapte locuri disponibile.

Târgul mai continuă încă o lună în mediul virtual

Citeşte mai multe despre joburile de la târgul Angajatori de Top pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici