Vezi ce jucării de pe piaţă sunt periculoase pentru copii

Uitaţi-vă bine la jucăriile care vor ieşi din sacul lui Moş Craciun! Inspectorii OPC spun că există o listă europeană cu aproape 100 de obiecte periculoase pentru copii, ce trebuie să dispară din case şi magazine, informează www.incont.ro.

116 afișări
Imaginea articolului Vezi ce jucării de pe piaţă sunt periculoase pentru copii

Vezi ce jucării de pe piaţă sunt periculoase pentru copii (Imagine: Elvira Gheorghita/Mediafax Foto)

Pistoale, maşinuţe care se pot dezmembra uşor şi pot fi înghiţite, lasere care afectează vederea sau cosmetice pentru fetiţe ce pot conţine substanţe iritante. Zilnic, rafturile pline cu ele sunt golite, iar multe raioane închise.

La Cluj, comisarii de la Protecţia Consumatorului au închis chiar marţi mai multe magazine, tocmai din acest motiv.

Află ce jucării sunt periculoase pentru copii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici