Vezi ce preţuri te aşteaptă pe litoral după 1 iulie! - VIDEO

Aveţi în plan să mergeţi pe litoralul nostru după 1 iulie şi staţi cu grijă pentru că nu stiţi ce tarife vi se pregătesc? Unele mai mici sau în cel mai rău caz cele de acum, dacă ne gândim la cazare şi la masă.

313 afișări
Imaginea articolului Vezi ce preţuri te aşteaptă pe litoral după 1 iulie! - VIDEO

Vezi ce preţuri te aşteaptă pe litoral după 1 iulie! (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Chiar dacă TVA-ul ajunge la 24%, hotelierii şi administratorii teraselor şi restaurantelor anunţă că nu-şi permit să piardă şi puţinii clienţi. Unii taie deja cifre de pe etichete. Primii care au reacţionat când şi-au dat seama că merg mai mult în pagubă decât în câştig au fost administratorii autoservirilor.

De exemplu, la cele din nordul litoralului preţurile au luat-o în jos cu 10%. În staţiunile din sud, veţi găsi însă tarife cu cel puţin 30% mai mici la acelaşi tip de servicii.

Citeşte mai multe despre preţurile de pe litoral pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici