Victor Ponta, audiat ca martor la Tribunalul Satu Mare în dosarul fostului şef al CJ, Mircea Govor

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, este audiat, marţi, în calitate de martor la Tribunalul Satu Mare în dosarul care îl vizează pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, acuzat de şantaj de procurorii DNA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

320 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, audiat ca martor la Tribunalul Satu Mare în dosarul fostului şef al CJ, Mircea Govor

Victor Ponta, audiat ca martor la Tribunalul Satu Mare în dosarul fostului şef al CJ, Mircea Govor

Victor Ponta a declarat, marţi, la sosirea la Tribunalu Satu Mare că nu doreşte să facă declaraţii politice.

„Sunt martor. Nu dăm declaraţii la tribunal, vorbim de politică în altă parte”, a spus Ponta.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea au dispus în aprilie 2016, trimiterea în judecată, sub control judiciar, a fostulul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, „cu privire la posibila săvârşire a trei infracţiuni de şantaj în formă agravată”.

În acelaşi dosar, au mai fost trimişi în judecată fostul senator Valer Marian şi omul de afaceri Mirel Vlas, acuzaţi de complicitate la şantaj în formă agravată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici