Video Victor Ponta, audiat la DNA ca martor într-un dosar de corupţie

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat aproximativ patru ore, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în calitate de martor într-un dosar de corupţie.

1101 afișări

"E procedura asta care durează foarte mult să transcriu. Mi-au fost puse întrebări ca martor, am răspuns la toate. Nu am voie să vă spun despre de e vorba. Eu ştiu cel mai bine pe pielea mea diferenţa între politică şi justiţie. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Deci nu am niciun fel de dorinţe, nici nu mă ocup cu denunţuri, delaţiunea. Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce ştiu, dar eu nu confund bătălia politică... eu nu confund şi nu duc bătălia politică cu arme judiciare că s-a dus contra mea bătălia politică cu arme judiciare şi nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i face", a declarat Victor Ponta, la ieşirea din sediul DNA.

Procurorii nu au făcut precizări referitor la dosarul în care a fost audiat fostul premier al României.


Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta fiind audiat ca martor într-un dosar de corupţie.

"Am fost citat ca martor într-un dosar din 2014. Mai multe nu pot să vă spun", a declarat fostul premier la intrarea în sediul DNA.

Întrebat dacă este vorba despre acelaşi dosar în care a fost audiat, săptămâna trecută, şi fostul premier Sorin Grindeanu, Ponta le-a replicat jurnaliştilor: "Văd că voi ştiţi mai bine ca mine".

Procurorii nu au făcut precizări referitor la dosarul în care este audiat fostul premier al României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici