Videanu: 50 de bulevarde, redeschise traficului începând de sâmbătă

Primarul Capitalei a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că 50 din cele 80 de bulevarde aflate în lucru vor fi deschise traficului începând de sâmbătă, restul arterelor urmând să fie finalizate până la sfârştiul anului.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu: 50 de bulevarde, redeschise traficului începând de sâmbătă

Videanu: 50 de bulevarde, redeschise traficului începând de sâmbătă

Videanu a revenit asupra declaraţiilor făcute la începutul lunii august, când anunţa că "cele 78 de bulevarde aflate în lucru vor fi finalizate până la începerea anului şcolar".

"Majoritatea străzilor aflate în lucru vor fi deschise traficului, începând de sâmbătă", a anunţat Videanu, referindu-se la 50 de artere principale care au fost asfaltate înainte de termen.

Potrivit lui Videanu, lucrările de reabilitarea a 50 de bulevarde au fost încheiate, alte nouă artere principale urmând să fie circulabile până la sfârşitul acestui an.

Printre străzile care vor fi redeschise traficului începând de sâmbătă sunt Bulevardul Iancu de Hunedoara, Şoseaua Ştefan cel Mare, Calea Moşilor, Ion Ionescu dela Brad şi tronsoane din Şoseaua Colentina şi Şoseaua Olteniţei.

Cu toate acestea, traficul din Capitală este blocat, începând cu luna septembrie. Vineri s-a circulat cu dificultate pe majoritatea arterelor oraşului - în lucru sau nu. Vârfurile de blocaj sunt estimate luni, când începe anul şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici