Videanu: Conflictul cu florarii ar putea fi încheiat în scurt timp

Primăria Capitalei ar putea încheia, săptămâna viitoare, protocoale cu primăriile de sector în legătură cu locaţiile unde pot fi vândute flori, ceea ce ar duce la încheierea conflictului între Municipalitate şi Asociaţia Florarilor din România, a declarat, joi, primarul general Adriean Videanu.

5 afișări
Imaginea articolului Videanu: Conflictul cu florarii ar putea fi încheiat în scurt timp

Videanu: Conflictul cu florarii ar putea fi încheiat în scurt timp

"Când om avea protocoalele de la toate cele şase primării de sector semnate, astfel încât să se ştie exact care sunt locaţiile, vom promova o hotărâre de Consiliu", a explicat Videanu, adăugând că sectorul 2 este pe cale să rezolve problema, în timp ce Primăria sectorului 3 a trimis deja către Primăria Generală situaţia cerută.

Videanu a declarat că a cerut, joi dimineaţă, preşedintelui Asociaţiei Florarilor să urgenteze încheierea protocoalelor între organizaţia pe care o reprezintă şi primăriile de sector. "Eu sper ca, săptămâna viitoare, cel puţin din ce am discutat cu Florin Georgescu (preşedintele Asociaţiei Florarilor din România - n.r.) am putea să încheiem protocoalele cu primăriile de sector", a precizat Adriean Videanu.

În aceeaşi zi, membrii Asociaţiei Florarilor din România anunţaseră că vor protesta în faţa Primăriei Capitalei, nemulţumiţi că activitatea din domeniul în care activează nu a fost reglementată încă, aşa cum s-a stabilit prin protocolul de colaborare încheiat la sfârşitul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici