Videanu: Luăm terenuri de la ADS pentru a rezolva problema retrocedărilor

Muncipalitatea vrea să preia de la Administraţia Domeniilor Statului (ADS) suprafeţe de teren de la marginea Capitalei pentru a rezolva problema retrocedărilor, în momentul de faţă Primăria având soluţii doar pentru "1-2 la sută" din totalul cererilor, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, primarul Adriean Videanu.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu: Luăm terenuri de la ADS pentru a rezolva problema retrocedărilor

Videanu: Luăm terenuri de la ADS pentru a rezolva problema retrocedărilor

"În momentul de faţă, pentru darea în compensare celor care revendică dreptul de proprietate asupra terenurilor, dacă ar fi să utilizăm terenurile deţinute de municipalitate nu am putea rezolva decât maxim 1-2 la sută din aceste cereri, pentru că municipalitatea nu are terenuri pentru a da în compensare. Cum poţi rezolva această problemă? N-ai cum. Pentru că nu poţi să dai unuia şi altor câteva mii să le spui că s-a terminat. Preluarea unor terenuri din administratea ministerelor sau agenţiilor statului înseamnă rezolvarea cererilor", a precizat Videanu.

Potrivit edilului Bucureştilor, suprafeţe uriaşe de teren se află "inutil" în administrarea unor ministere sau agenţii ale statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici