VIDEO| Bărbat împuşcat de un poliţist în curtea unei secţii de vot din Prahova. Ce i-a făcut agentului

Incidentul în care un poliţist a împuşcat un bărbat a avut loc în curtea grădiniţei din Drăgăneasa, unde este amenajată o secţie de votare. Agentul ar fi fost atacat de un grup de bărbaţi băuţi şi a tras în piciorul unuia dintre aceştia, a anunţat Poliţia Prahova.

15688 afișări

Potrivit IPJ Prahova, un agent de poliţie, care păzea grădiniţa din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată o secţie de votare, a fost atacat sâmbătă seara de un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate.

„Aceştia au manifestat acte de violenţă, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul şef principal de poliţie aflat în serviciul de pază, unul dintre aceştia atacând fizic poliţistul”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Potrivit acestora, poliţistul a tras cu arma din dotare în piciorul agresorului.

În sprijinul poliţistului a intervenit şi o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova pentru a proteja Secţia de votare pe timpul nopţii.

Poliţiştii susţin că agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Câmpina.

Bărbat împuşcat de un poliţist, după ce l-a atacat în apropierea unei secţii de votare din Prahova

Un poliţist care intervenea pentru aplanarea unui scandal în localitatea Drăgăneasa, judeţul Prahova, a împuşcat, sâmbătă seara, un bărbat, care l-ar fi atacat. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit în apropierea unei secţii de votare din localitatea Drăgăneasa. Aceleaşi surse au precizat însă că incidentul nu ar avea legătură cu procesul electoral.

În timpul intervenţiei, unul dintre scandalagii ar fi agresat un poliţist, care a tras cu arma. Bărbatul a fost împuşcat în picior.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei Prahova, care anchetează incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
împuşcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici