VIDEO Love story pe timp de pandemie. Fernando şi Rosario s-au căsătorit în spitalul unde erau trataţi de Covid-19

  • Un cuplu din Madrid nu a mai amânat momentul şi s-a căsătorit în spital
  • Căsătoria a fost oficializată de un preot, printr-un apel video
  • Fernando şi Rosario sunt internaţi de 10 zile într-un spital din Madrid
  • Personalul medical a fost complice în organizarea nunţii atipice
801 afișări
Imaginea articolului VIDEO Love story pe timp de pandemie. Fernando şi Rosario s-au căsătorit în spitalul unde erau trataţi de Covid-19

Love story pe timp de pandemie.

Iubirea nu ţine cont de covid şi nici de locul în care eşti. Un cuplu din Madrid a hotărât să-şi unească destinele chiar în spital, după ce au fost infectaţi cu coronavirus.

La vârsta de 70 de ani, Fernando a cerut-o în căsătorie pe Rosario când se aştepta mai puţin.

„Niciodată nu m-a întrebat “Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Acum cam 8 zile, nu-mi amintesc bine, m-a întrebat pe whatsapp dacă vreau să mă căsătoresc cu el. Cea mai mare bucurie. Şi i-am zis “Sigur că da, e visul vieţii mele, să ajung să fiu soţia ta”, a povestit Rosario.

Cei doi s-au infectat în urmă cu 10 zile şi au fost trataţi în zone diferite ale spitalului. Momentul a fost extrem de emoţionant atât pentru miri, cât şi pentru personalul spitalului.

Un preot a oficializat nunta printr-un apel video, iar primul sărut a avut loc tot cu mască.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici