VIDEO Primul strat de zăpadă la Arieşeni, în Munţii Apuseni. Temperatura a scăzut sub zero grade Celsius

Primul strat de zăpadă din această toamnă la Vârtop, în staţiunea Arieşeni din Munţii Apuseni, s-a aşternut marţi dimineaţa, când temperatura a scăzut sub zero grade Celsius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4888 afișări
Imaginea articolului VIDEO Primul strat de zăpadă la Arieşeni, în Munţii Apuseni. Temperatura a scăzut sub zero grade Celsius

VIDEO Primul strat de zăpadă la Arieşeni, în Munţii Apuseni. Temperatura a scăzut sub zero grade Celsius

În staţiunea montană Arieşeni, din judeţul Alba, precipitaţii mixte sub formă de lapoviţă şi ninsoare au fost înregistrate, pe alocuri, de luni, însă zăpada s-a aşternut sub forma unui covor uniform doar marţi dimineaţa.

Anul trecut, prima ninsoare a fost înregistrată în luna octombrie.

Temperatura la Arieşeni a scăzut, marţi dimineaţa, sub zero grade Celsius.

În comuna Arieşeni, la Vârtop, se află două pârtii de schi, cu o lungime totală de doi kilometri, dotate cu tunuri de zăpadă, teleschi şi nocturnă. Altitudinea maximă este de 1.400 de metri.

Comuna Arieşeni se află la graniţa dintre judeţele Alba şi Bihor, fiind frecventată vara pentru drumeţii montane şi pentru vizitarea obiectivelor turistice, iar în sezonul rece pentru practicarea sporturilor de iarnă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici