Video VIDEO Răpire în centrul Clujului. O adolescentă de 15 ani este băgată cu forţa într-o maşină. Oamenii nu reacţionează

  • Scenele şcoante au fost suprinse de camerele de supraveghere din staţia de autobuz unde se afla tânăra. (VIDEO - frame 00.48).
  • Niciun martor nu a sunat la 112 să relateze ce a văzut sau să fi reţinut numărul maşinii.
  • Fata a reuşit să scape tot în acelaşi mod şocant, riscându-şi viaţa. Ea a sărit din maşina aflată în viteză, într-o curbă.
  • După ce adolescenta a depus plângere la poliţie, trei suspecţi care se aflau în maşină au fost reţinuţi.
40618 afișări

O fată de 15 ani din comuna Baciu a fost răpită de pe o stradă din Cluj-Napoca şi urcată într-o maşină, scrie Monitorul de Cluj. Scena a fost surprinsă pe camerele video stradale.

Scenele s-au petrecut în centrul Clujului, într-o staţie de autobuz sub ochii a zeci de martori, însă oamenii care realizează situaţia nu au nicio reacţie.

Răpirea a avut loc pe 14 ianuarie. Se pare că fata de 15 ani a fugit din Timişoara, din casa viitorului soţ căruia i-a fost promisă. Supărat pe situaţie, individul de 26 de ani a venit cu încă alţi doi prieteni să o caute. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraş se vede cum adolescenta de 15 ani este trasă de păr, târâtă pe jos şi băgată în maşină.

Ulterior, pe alte imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-o intersecţie se vede cum tânăra deschide uşa maşinii şi sare în mers din ea. Apoi intră disperată în prima maşină de pe stradă care aşteptă la semafor.

După cele întâmplate fata a mers direct la poliţie unde a depus plângere. Trei tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 26 de ani au fost reţinuţi, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici