VIDEO Saltele vechi, pătate, cu miros de mucegai, găsite de OPC într-un hotel din Mamaia

Saltele vechi, pătate, cu miros de mucegai au fost găsite, duminică, într-o cameră dintr-un hotel din Mamaia, după o sesizare a unui client nemulţuit. Inspectorii OPC au amendat unitatea cu 5.000 de lei şi au oprit, temporar, cazarea în camera respectivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1337 afișări
Imaginea articolului VIDEO Saltele vechi, pătate, cu miros de mucegai, găsite de OPC într-un hotel din Mamaia

Saltele vechi, pătate, cu miros de mucegai, găsite de OPC într-un hotel din Mamaia (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Un hotel din staţiunea Mamaia a fost sancţionat de inspectorii OPC cu o amendă de 5.000 de lei, după ce, în urma reclamaţiei unui turist nemulţumit de condiţiile de cazare, au fost descoperite mai multe nereguli în camera în care acesta fusese cazat.

Turistul a reclamat că în camera 316 din Hotelul Unirea din staţiunea Mamaia, ambele saltele prezentau pete, erau vechi şi emanau un miros de mucegai, iar sertarul de la noptiera era rupt. De asemenea, programele difuzate la televizor nu puteau fi vizionate clar.

„Ca urmare a celor constatate a fost aplicată o sancţiune de 5.000 de lei şi, totodată, s-a oprit temporar prestarea de serviciu pentru camera 316”, au anunţat reprezentanţii OPC, care au mai precizat că urmează să fie sesizat şi Ministerul Turismului cu privire la această unitate de cazare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici