Video VIDEO| Un poliţist aflat în timpul liber şi un bărbat s-au bătut în curtea unui bloc din Iaşi. Ce l-ar fi deranjat pe agent

Un poliţist din Iaşi a fost lovit cu o lopată, de către un bărbat cu care se certa. Condurea IPJ Iaşi anunţă că a început o anchetă.

3364 afișări

Poliţistul aflat în timpul liber şi un bărbat s-au bătut în curtea unui bloc din Iaşi, după ce bărbatul, chemat de vecinii poliţistului să sape în grădina blocului, a refuzat să înceteze munca atunci când agentul i-a cerut-o.

De aici, conflictul a escaladat. Potrivit unor surse locale, bărbatul l-a lovit pe poliţist cu o lopată, iar agentul ar fi ripostat, lovind-ul pe acesta cu pumnii.

Scandalul a fost filmat de vecini.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, precizăm faptul că, din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că, ieri, 29 noiembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan, doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc. Ambii au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, conducerea IPJ Iaşi a dispus efectuarea de verificări cu privire la incident, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici