VIDEOCHAT: Cât de bănos e dezbrăcatul pe timp de criză

oameni care s-au plictisit de nevestele lor şi vor să se relaxeze, să vadă ceva frumos. În mintea lor, fetele de pe Internet sunt perfecte. Ca să îi faci clienţi, trebuie să reţii, de exemplu, că unul dintre ei are un câine pe care îl cheamă Jim". Andreea responsabila HR Pro Studio În timp ce majoritatea tinerilor reuşesc cu greu să îşi gasească un loc de muncă bine plătit, cei care acceptă să renunţe la haine în faţa unor necunoscuţi de pe Internet câştigă sume de bani care îi fac să uite de pudoare.

170 afișări
Imaginea articolului VIDEOCHAT: Cât de bănos e dezbrăcatul pe timp de criză

VIDEOCHAT: Cât de bănos e dezbrăcatul pe timp de criză (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

După un tur al celor mai importante studiouri de videochat din Capitală, am aflat că există locuri care încurajează activităţile ilegale, cum ar fi munca de acasă sau în cuplu, dar că, de cele mai multe ori, videochatul este o meserie ca oricare alta, cu program în ture, regulamente, bonusuri, teambuildinguri şi penalizări.

Citeşte mai multe despre videochat pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici