Videochat stirileprotv.ro: Ce se schimbă în Codul Civil?

Decanul Facultăţii de Drept din Bucureşti, Flavius Antoniu Baias, va discuta luni, începând cu ora 21.00, la videochatul stirileprotv.ro despre prevederile noului proiect al Codului Civil cu privire la logodnă, divorţ şi drepturile minorităţilor sexuale.

54 afișări
Imaginea articolului Videochat stirileprotv.ro: Ce se schimbă în Codul Civil?

Videochat stirileprotv.ro: Ce se schimbă în Codul Civil?

În proiectul noului Cod Civil, una din prevederi este ca logodna să fie parafată la notar, astfel încât, în cazul unei posibile rupturi, să se poată cere daune.

Codul Civil îi tratează la fel de atent şi pe cei care aleg calea divorţului. De-acum, despărţirea oficială poate fi mai rapidă. Dacă soţii nu au copii şi sunt de acord să divorţeze nu mai e cazul să îşi piardă vremea prin instanţa de judecată. Se întorc la Ofiţerul de Stare Civilă care, după un răgaz de împacare obligatoriu, ia act de desfacerea căsătoriei.

Cei interesaţi pot afla mai multe despre aceste prevederi la videochatul stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici