Vinerea Verde: Premierul a venit pe jos la birou: Fac acest lucru foarte des

Premierul Florin Cîţu a venit pe jos la birou, pentru a marca demararea campaniei Ministerului Mediului, „Vinerea Verde”: „Exclusiv pe jos. Fac foarte des acest lucru”.

326 afișări
Imaginea articolului Vinerea Verde: Premierul a venit pe jos la birou: Fac acest lucru foarte des

Vinerea Verde: Premierul a venit pe jos la birou: Fac acest lucru foarte des

„Fac acest lucru foarte des. (...) Am venit exclusiv pe jos şi am făcut 15 minute. Nu este frig”, spune Florin Cîţu.

Atenţionat că mulţi angajaţi ai Guvernului au venit cu maşina la birou, premierul afirmă că „sigur se vor adapta”.

„Este o zi mai răcoroasă pentru această perioadă, dar sunt sigur că în lunile următoare vor veni pe jos vinerea”, adaugă Cîţu.

De asemenea, el menţionează că nu foloseşte bicicleta, dar mai vine la birou cu metroul şi că Bucureştiul va fi mai prietenos cu mediul şi cu bicicliştii.

„Transportul la suprafaţă poate fi îmbunătăţit, dar este o opţiune în acest moment. Ştiu că se va reînnoi parcul de tramvaie”, conchide premierul.

Mai mulţi miniştri au venit la birou cu bicicleta, transportul în comun de suprafaţă sau metroul.

Lucian Bode a venit cu metroul, Cătălin Drulă cu tramvaiul, Ciprian Teleman de la Ministerul Cercetării cu autobuzul. De asemenea, Sorin Cîmpeanu, Raluca Turcan şi Virgil Popescu au ales ca mijloc de transport maşini electrice.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat campania „Vinerea Verde”, o iniţiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
vinerea verde,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici