Vineri, "Noaptea Reducerilor" aduce discounturi de până la 75%!

Suferiţi cumva de insomnie de weekend? Vineri spre sâmbătă şi sâmbătă spre duminică, de la 22:00 până la 02:00 - 03:00 dimineaţa, în funcţie de caz, sunt cateva centre comerciale din ţară care vă invită la o porţie de shopping, ademenindu-vă cu sloganul „Noaptea Reducerilor"! Discounturile se anunţă de până la 75%!

1324 afișări
Imaginea articolului Vineri, "Noaptea Reducerilor" aduce discounturi de până la 75%!

Vineri, "Noaptea Reducerilor" aduce discounturi de până la 75%! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

E vorba despre centrele Unirea Shopping Center din Bucureşti şi Unirea Shopping Center Braşov, dar şi despre Promenada Mall şi Carrefour Focşani.
Astfel, vineri spre sâmbătă, în Bucureşti şi Braşov, vă aşteaptă reduceri de până la 75%.
Oficialii Unirea Shopping Center Bucureşti au declarat pentru incont.ro că absolut toate magazinele găzduite de centrul comercial sunt deschise în noaptea de 23 iulie şi vă aşteaptă cu reduceri între 10 şi 75%.

Citeşte mai multe despre "Noaptea reducerilor" pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici