Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul unei instituţii din Cluj

  • Ministrul Muncii Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul Direcţiei de Protecţie a Copilului Cluj.
  • Şeful Direcţiei, aflat în concediu, l-a felicitat pe paznic: „Je suis paznic".
8462 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul unei instituţii din Cluj

Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul unei instituţii din Cluj

Violeta Andrei nu a fost lăsat să intre marţi, de către paznic, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj, decât după ce s-a legitimat.

Directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că accesul în curtea instituţiei este reglementat de proceduri, pe care paznicul le-a respectat.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marţi, la sediul DGASPC Cluj, cu o maşină a Prefecturii şi a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul maşinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o. Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgenţă a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce şoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanţii au coborât din maşină, astfel că le-a permis accesul", a spus Tămaş.

Acesta a subliniat că Violeta Alexandru a stat de vorbă 10 minute cu un şef de serviciu şi cu unul dintre directori.

„D-na ministru nu a spus care a fost scopul vizitei", a subliniat Daniel Tămaş.

Şeful DGASPC Cluj l-a felicitat pe paznic pentru atitudine şi pentru faptul că a respectat procedura de acces şi nu s-a lăsat intimidat de vizita ministrului Muncii.

"Je suis paznic", a spus Tămaş.

Ministrul Muncii a fost însoţit de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Persoanelor cu Dizabiltăţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici