Violeta Vijulie a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici

  • Violeta Vijulie este, de vineri, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), ea ocupând până acum funcţia de vicepreşedinte. Numirea a fost semnată de premierul Ludovic Orban.
2558 afișări
Imaginea articolului Violeta Vijulie a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici

Violeta Vijulie a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici FOTO Violeta Vijulie/Facebook

Premierul Ludovic Orban a semnat, vineri, numirea Violetei Vijulie în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP).

Vijulie a ocupat până la acest moment poziţia de vicepreşedinte al Agenţiei.

„Din poziţia de vicepreşedinte, Violeta Vijulie a reuşit, în numai câteva luni, să atragă fonduri europene în valoare de 12.000.000 de lei care vor fi utilizate pentru crearea E-bugetar - baza de date cu toţi bugetarii din România, pentru pilotarea Concursului Naţional dedicat recrutării funcţionarilor publici şi pentru instruirea a 7.500 de persoane pe domeniile managementul resurselor umane şi digitalizare”, se arată într-un comunicat transmis de Agenţie, vineri.

Violeta Vijulie este trainer şi specialist în comunicare instituţională, cu diplomă de licenţă la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi diplomă de master în comunicare audio-vizuală la SNSPA, Facultatea de Comunicare ”David Ogilvy”. Are o experienţă în comunicare, management şi proiecte europene, obţinută în peste 20 de ani de activitate în mediul privat şi public.

Violeta Vijulie este membru PNL din anul 2003.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici