Viorica Dăncilă, întrebată unde va lucra dacă pierde alegerile prezidenţiale: „Sunt destule locuri unde pot face performanţă”

Viorica Dăncilă e convinsă că îşi va găsi un loc de muncă unde poate dovedi că face performanţă, în cazul în care va pierde alegerile prezidenţiale.

3997 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întrebată unde va lucra dacă pierde alegerile prezidenţiale: „Sunt destule locuri unde pot face performanţă”

Dăncilă, întrebată unde va lucra dacă pierde alegerile: Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă

Întrebată vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, unde va lucra dacă va pierde alegerile, Dăncilă a răspuns că nu a avut timp să se gândească la un loc de muncă.

„Spre deosebire de candidatul Iohannis, eu m-am gândit mai puţin la avantajul meu personal, în schimb m-am gândit la ceea ce pot să fac pentru oameni. Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă pentru că eu cred că am destulă experienţă. Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanţă”, a spus Dăncilă.

În altă ordine de idei, aceasta s-a declarat convinsă că va intra în turul al doilea al alegerilor prezindenţiale.

Mai mulţi protestatari au aşteptat-o, vineri dimineaţa, pe Viorica Dăncilă, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, unde aceasta a susţinut o conferinţă de presă. Premierul demis a spus, referindu-se la protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici