Viorica Dăncilă va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea Guvernului în Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Iaşi, că va discuta cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, despre susţinerea Guvernului în Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

72 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea Guvernului în Parlament

Viorica Dăncilă va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea Guvernului în Parlament

Întrebată de jurnalişti la Iaşi, unde se află vineri într-o vizită, dacă va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea Guvernului în Parlament, premierul Viorica Dăncilă a spus că este normal să aibă discuţii cu toţi liderii politici.

„O să discut şi cu domnul Kelemen Hunor, este normal să discut cu toţi liderii politici, aşa este undeva unde într-adevăr vrei sa obţii consens şi vrei sa discuţi cu toţi cei care accepta un dialog. Cu cei care nu il acceptă e foarte greu sa intri într-o discuţie în care auzi numai ţipete şi urlete, nu asta caracterizează poporul roman”, a spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD a mai spus că săptămâna viitoare va avea loc Comitetul Executiv al partidului, înaintea Congresului, programat sâmbătă.

Viorica Dăncilă a participat vineri la şedinţa Comitetului Executiv al PSD iaşi, a avut întâlnire cu primarii social-democraţi din judeţ şi a vizitat Spitalul de Neurochirurgie, Maternitatea Cuza Vodă şi Mitropolia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici