Viperă de 60 de centimetri, în zona unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Au intervenit jandarmii

Jandarmii din Mehedinţi au intervenit vineri pentru îndepărtarea unei vipere de 60 de centimetri din zona unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

1173 afișări
Imaginea articolului Viperă de 60 de centimetri, în zona unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Au intervenit jandarmii

Jandarmeria Mehedinţi, Facebook

Jandarmii au fost solicitaţi de un cetăţean, prin apel la 112, care a semnalat prezenţa unei vipere în zona unui bloc din Drobeta Turnu Severin.

Jandarmii au găsit aproape de scara din spatele blocului o viperă în lungime de peste 60 de centimetri.

Aceasta a fost îndepărtată şi ulterior eliberată în mediul natural.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor ca, în astfel de cazuri, să nu se apropie de reptile şi să solicite sprijinul instituţiilor abilitate prin apel la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici