Viteză ameţitoare pe un bulevard din Cluj. Cinci şoferi, prinşi în oraş circulând ca pe autostradă

Cinci şoferi din Cluj au fost prinşi, vineri, cu aparatul radar circulând în oraş, pe Calea Floreşti, având viteză de autostradă, unul dintre ei fiind înregistrat cu 124 de kilometri pe oră.

870 afișări
Imaginea articolului Viteză ameţitoare pe un bulevard din Cluj. Cinci şoferi, prinşi în oraş circulând ca pe autostradă

Viteză ameţitoare pe un bulevard din Cluj. Cinci şoferi, prinşi în oraş circulând ca pe autostradă

Poliţia Cluj a transmis că vineri, într-o singură oră, cinci şoferi din Cluj-Napoca, cu vârste între 24 şi 45 de ani, au fost depistati circulând pe Calea Floreşti cu viteze între 101 şi 124 km/oră.

„Toţi cei cinci conducători auto şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, potrivit Poliţiei Cluj.

Acţiunile poliţiştilor rutier vor continua pe întreaga perioadă a minivacanţei pentru a reduce riscul de producere al accidentelor rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici