Vladimir Putin ar putea lăsa Europa fără gaze: Vom reorienta exporturile de energie către Asia

Vladimir Putin mizează pe faptul că Europa nu se poate descurca fără gazul rusesc şi joacă tare.

1387 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin ar putea lăsa Europa fără gaze: Vom reorienta exporturile de energie către Asia

Vladimir Putin lasă Europa fără gaze: Vom reorienta exporturile de energie către Asia

„Exporturile ruseşti de energie către Occident vor scădea în viitorul apropiat, ele trebuie redirecţionate către alte pieţe”, a anunţat preşedintele Rusiei. convins că Europa nu se poate descurca fără petrolul rusesc.

„Trebuie să diversificăm exporturile. Vom pleca de la faptul că în viitorul apropiat aprovizionarea cu resurse energetice în direcţia Vest va fi şi mai redusă. Prin urmare, este important să consolidăm tendinţa din ultimii ani: pas cu pas, reorientăm exporturile noastre către pieţele în creştere rapidă din Sud şi Est.

Pentru a face acest lucru, în viitorul apropiat este necesară identificarea principalelor infrastructuri şi începerea construcţiei acestora”, a spus liderul rus, într-o întâlnire privind situaţia sectorului petrolului şi gazelor, potrivit Ria Novosti.

Apoi a adăugat: „Occindentul ne acuză pe noi pentru greşelile lui privind calculul făcut pe energia verde”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici