Vosganian: Tichetele cadou pot fi acordate în continuare, de la bugetul de stat sau local

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, sâmbătă, că tichetele cadou pot fi acordate în continuare bugetarilor, în limita sumelor prevăzute cu această destinaţie în bugetul de stat sau de la bugetele locale, dar nu din sumele reprezentând impozit pe venit.

22 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Tichetele cadou pot fi acordate în continuare, de la bugetul de stat sau local

Vosganian: Tichetele cadou pot fi acordate în continuare, de la bugetul de stat sau local

"Tichetele cadou se pot acorda în limita sumelor prevăzute cu această destinaţie în bugetul de stat sau din veniturile proprii disponibile ale autorităţilor publice locale, în afară de cotele prevăzute din impozitul pe venit, care vin tot de la bugetul de stat", a declarat Vosganian într-o conferinţă de presă la Craiova.

Guvernul a interzis instituţiilor publice, prin ordonanţă de urgenţă, să mai acorde angajaţilor tichete cadou, un bonus valoric de care salariaţii au beneficiat până în prezent la evenimente importante, precum Sărbătorile de Paşti şi de Crăciun, ca o recompensă sau motivare suplimentară salariului.

"S-a lansat o adevărată dezbatere pe tema tichetelor cadou. PSD acuză că prin acestă măsură ne batem joc sau călcăm în picioare interesul naţional. Eu cred că interesul naţional este să creăm cât mai multe locuri de muncă", a mai spus Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici