Vouchere biciclete | Primăria Capitalei suplimentează cu încă 25.000 de tichete programul „Biciclişti în Bucureşti”

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, în şedinţa de luni, suplimentarea cu încă 25.000 a numărului de vouchere acordate în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti”, după ce, în şedinţa precedentă, acesta a fost respins.

4220 afișări
Imaginea articolului Vouchere biciclete | Primăria Capitalei suplimentează cu încă 25.000 de tichete programul „Biciclişti în Bucureşti”

Consilierii au votat cu 28 de voturi pentru, 14 împotrivă şi două abţineri.

Potrivit PMB, în şedinţa precedentă a Consiliului General, în favoarea proiectului au votat toţi cei 26 de consilieri de la PSD şi ALDE prezenţi în sală, în timp ce consilierii USR, PNL şi PMP au votat împotrivă sau s-au abţinut. De la PSD au lipsit motivat doi consilieri generali, astfel că nu s-a întrunit numărul necesar de voturi, iar proiectul a fost respins.

Mai multe persoane care au primit vouchere de la Primăria Capitalei au încercat să le vândă pe site-ul OLX. Ulterior, compania care gestionează site-ul a anunţat că va dezactiva anunţurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete.

„Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale şi netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoştinţă de această situaţie să dezactivăm toate anunţurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a declarat Răzvan Acsente, director Marketing OLX Group România.

Primăria a acordat vouchere pentru achiziţionarea de biciclete pentru 5.000 de persoane.

De altfel, şi primarul general Gabriela Firea a spus, luni, în deschiderea şedinţei de CGMB, că apreciează reacţia promptă a site-ului OLX.

„Voucherele în valoare de 500 de lei nu sunt transmisibile. Sunt nominale, poartă CNP-ul persoanei care le-a primit. Situaţia în care ne-am găsit, că au existat cetăţeni care au vrut să vândă este una nedorită, dar asta nu înseamnă că vom renunţa la un program atât de apreciat”, a conchis primarul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici