Voucherele oferite cadou de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete, vândute din nou pe OLX

Voucherele în valoare de 500 de lei oferite de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete, trotinete şi dispozitive Segway şi Ninebot au fost scoase din nou la vânzare pe OLX. Preţurile încep de la 300 de lei.

1272 afișări
Imaginea articolului Voucherele oferite cadou de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete, vândute din nou pe OLX

Voucherele oferite de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete, vândute din nou pe OLX

"Vând voucher în valoare nominală de 500 RON pentru achiziţionarea unei biciclete, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot. Însoţesc cumpărătorul la achiziţie", se arată într-unul din anunţurile postate pe site.

Beneficiarului voucherului vrea să îl vândă pentru suma de 300 de lei şi e dispus şi să însoţească cumpărătorul la achiziţie.

În alte anunţuri publicate pe OLX se cer şi sume mai mari, până în 400 de lei.

Primăria Capitalei a transmis, joi, că, prin regulamentul Programului „Biciclişti în Bucureşti”, a luat toate măsurile legale pentru a preveni tranzacţionarea voucherelor de bicicletă, respectiv personalizarea acestora cu numele, prenumele şi codul numeric personal al fiecărui beneficiar şi menţionarea explicită a faptului că acestea nu sunt transmisibile, inclusiv pe verso-ul voucherelor.

"În situaţia în care un beneficiar de voucher se oferă să însoţească potenţialul cumpărător la magazin, pentru ca voucherul să fie folosit de titular, conform regulamentului, acest lucru este similar cu revânzarea bicicletei după achiziţionarea cu ajutorul voucherului, ceea ce nu contravine nici regulamentului şi nici scopului Programului, deoarece, în final, o bicicletă va ajunge în posesia unui cetăţean dornic să o folosească", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici