Vrancea: trei persoane au rămas înzăpezite şi un autocar a ieşit de pe şosea

Trei persoane au rămas înzăpezite pe un drum judeţean din judeţul Vrancea. Tot în Vrancea, un autocar a ieşit de pe şosea şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru transportul pasagerilor.

176 afișări
Imaginea articolului Vrancea: trei persoane au rămas înzăpezite şi un autocar a ieşit de pe şosea

Vrancea: trei persoane au rămas înzăpezite şi un autocar a ieşit de pe şosea

ISU Vrancea anunţă că luni dimineaţă un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud a intervenit cu o autospecială de primă intervenţie şi o şenilată pentru evacuarea a trei persoane rămase înzăpezite pe DJ204E Panciu - Haret.

Până la urmă, cele trei persoane au fost evacuate de către un echipaj IPJ şi urmează să fie evaluate medical de o echipă medicală.

Pe DN 24, în localitatea Tisiţa, un autocar a ieşit de pe şosea. Nu sunt persoane rănite, au anunţat salvatorii care au trimis în zonă un microbuz de la Detaşamentul de Pompieri Focşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drumuri,
zăpadă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici