Vrancea: Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Focşani

Un deţinut de la Penitenciarul Focşani care execută o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru tâlhărie a evadat, miercuri, de la grădina agrozootehnică a unităţii, unde era repartizat ca planton de noapte, fiind căutat atât de angajaţi ai penitenciarului, cât şi de poliţişti şi jandarmi.

837 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Focşani

Vrancea: Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Focşani (Imagine: / Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Focşani, deţinutul Vasile Badiu, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru tâlhărie şi clasificat în regim deschis, a evadat miercuri, în jurul orei 05.30, de la grădina agrozootehnică a unităţii, unde era repartizat ca planton de noapte, fără supraveghere.

Deţinutul este căutat atât de angajaţi ai Penitenciarului Focşani, cât şi de poliţişti şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea, atât pe drumurile din zona penitenciarului, cât şi în alte zone, acesta având domiciliul în satul Brădăceşti, comuna Nereju.

Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative, pentru a stabili în ce condiţii a evadat deţinutul.

Vasile Badiu era încarcerat în Penitenciarul Focşani din 21 iunie 2012 şi în 4 februarie 2016 putea fi analizată liberarea sa condiţionată.

Persoanele care pot da informaţii despre deţinutul evadat din Penitenciarul Focşani pot merge la cea mai apropiată unitate de poliţie sau pot suna la numărul de urgenţă 112, precum şi la numărul de telefon al unităţii de detenţie - 0237/258707.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici