Vremea în Bucureşti. Copaci căzuţi pe carosabil, tencuială căzută şi o barieră smulsă după vijelia de noaptea trecută

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au avut mai multe intervenţii, luni dimineaţă, după vijelia din Capitală. Mai mulţi copaci au căzut în zona Regiei, Crângaşi şi Mihai Bravu, iar, în Berceni, o barieră de parcare a fost smulsă din cauza vântului puternic.

6225 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti. Copaci căzuţi pe carosabil, tencuială căzută şi o barieră smulsă după vijelia de noaptea trecută

Vremea în Bucureşti. Copaci căzuţi pe carosabil, tencuială căzută şi o barieră smulsă după vijelia de noaptea trecută

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au avut mai multe intervenţii la nivelul Capitalei: două în zona Regiei, în zonă fiind mai mulţi copaci căzuţi, una pe bulevardul Constructorilor, în Crângaşi, şi una în desfăşurare, la ora transmiterii ştirii, pe bulevardul Mihai Bravu, unde un copac căzut blochează prima bandă.

Potrivit reprezentanţilor ISU, a mai fost o sesizare care privea căderea unei tencuieli de pe un bloc în Militari, pe Şoseaua Virtuţii, iar, în Berceni, o barieră de parcare a fost smulsă din pricina vântului puternic.

Prognoză specială pentru Bucureşti

Valorile termice vor fi în scădere uşoară, astfel că maxima zilei se va situa între 29 şi 30 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar după orele amiezii va creşte probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice. Sunt aşteptate înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Bucureştiul şi judeţul Ilfov s-au aflat, luni dimineaţă, sub atenţionare nowcasting cod portocaliu de vijelii şi grindină până la ora 02.45, iar în prezent toată ţara se află sub cod galben de furtuni.

 

Taguri:
furtună,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici