VREMEA la începutul săptămânii. Prognoza meteo pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Luni, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii iulie. Vor fi înnorări temporare în nord-estul ţării, unde va ploua pe arii restrânse, în special în zona Carpaţilor Orientali.

1539 afișări
Imaginea articolului VREMEA la începutul săptămânii. Prognoza meteo pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA la începutul săptămânii. Prognoza meteo pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

În restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice, în Carpaţii Meridionali, Transilvania, Oltenia şi Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în Moldova şi la munte şi izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii iulie, astfel că maxima va fi de 29...30 de grade, iar minima de 15...17 grade.

MARŢI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord, centru şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi de la 23 de grade în nordul Moldovei până la 33 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei. Minimele termice se vor încadra între 8 şi 20 de grade, cele mai ridicate fiind pe litoral.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici