VREMEA pentru miercuri şi joi. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în sud şi în est, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru prima jumătate a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...11 grade pe litoral şi în nord-vestul ţării şi 18 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 2 şi 9 grade.

1404 afișări
Imaginea articolului VREMEA pentru miercuri şi joi. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară şi în Bucureşti

VREMEA pentru miercuri şi joi. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua în majoritatea regiunilor, iar pe arii restrânse în jumătatea de vest a teritoriului se pot cumula cantităţi de apă de 15...20 l/mp. În zona înaltă de munte vor mai fi lapoviţe sau ninsori.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, temporar în est şi în sud-est, iar la începutul zilei şi în extremitatea de vest. În zonele joase izolat va fi ceaţă dimineaţa şi noaptea.

BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. 

JOI

În ţară, valorile termice vor mai creşte uşor în cea mai mare parte a ţării, astfel că cele maxime se vor încadra între 10 grade pe litoral şi 20 de grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de est a teritoriului, unde, mai ales în cursul zilei, local va ploua. În rest doar izolat şi trecător pot fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţă, mai ales noaptea.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici