Vremea va fi în continuare în general frumoasă şi mai caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi în continuare în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii septembrie. În jumătatea de sud a ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în special în sud-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab, informează ANM.

709 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în continuare în general frumoasă şi mai caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi predominant frumoasă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii septembrie. În jumătatea de sud a ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în special în sud-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab; vântul va sufla în  general moderat, cu intensificări în sudul Banatului. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, vântul slab, iar în zonele depresionare dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 33 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade în cele ale Carpaţilor Orientali.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va menţine mai caldă decât ar fi normal în prima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil spre parţial noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească.

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul extrem şi în sud-vest, iar după-amiaza şi la munte, zone unde izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi  în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării; minimele termice vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 8 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele depresionare vor fi condiţii de ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici